2491025530 1ο χλμ Φαρσάλων Λαμίας, Φάρσαλα

ΑΦΟΙ ΧΑΡΜΠΗ Α.Ε.
ΕΜΠΟΡΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

 


| λίγα λόγια για εμάς

Η εταιρεία εμπορίας δημητριακών ΑΦΟΙ ΧΑΡΜΠΗ Α.Ε έπειτα από πολυετή πορεία στον χώρο των αγροτικών προϊόντων επεκτείνεται στον τομέα της παρασκευής και εμπορίας πλήρων και σύνθετων ζωοτροφών. Στη σύγχρονη βιοτεχνία της, στα Φάρσαλα Λάρισας, παράγονται διάφορα είδη μιγμάτων και ζωοτροφών με σκοπό να καλύψουν στο έπακρον τις ανάγκες του κτηνοτρόφου.

Ο πλήρης αυτοματοποιημένος εξοπλισμός δίνει τη δυνατότητα εποπτείας κάθε παραγωγικού βήματος μέχρι τη παραγωγή του τελικού προϊόντος προς διάθεση. Η ύπαρξη καταρτισμένου προσωπικού με εμπειρία στον τομέα της κτηνοτροφίας συμβάλει στην πλήρη κατανόηση των αναγκών των πελατών μας και των απαιτήσεών τους.

Επίσης η συνεργασία με το τμήμα Ζωικής Παραγωγής του Τ.Ε.Ι Λάρισας με τη συμβολή έμπειρων κτηνιάτρων διασφαλίζει τη παραγωγή τροφών με υψηλή διατροφική αξία για την υγεία και υψηλή παραγωγικότητα των ζώων.

 

Σε εμάς θα βρείτε:Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΧΑΡΜΠΗ Α.Ε μετά από 30 χρόνια παρουσίας στην εμπορία αγροτικών προϊόντων επενδύει και στον τομέα της κτηνοτροφίας!